Wednesday, November 07, 2012

FreeDom Ma chalei Dum Ma chalei dum!

asslamualaikum......................!

alhamdulillah, selesai menjawab paper terakhir untuk sem ni petang tadi!walaupun soalan yang agak ERRRGHHH, tapi nasib takde yang aku tinggal kosong.
harapn sekarang nie, nak lulus ja. pointer tinggi rendah tolak tepi. nanti kalau dah dapat tahu semua subjek lulus, baru fikir balik pasal pointer rendah ke tinggi.agagagaga..

sekarang? time to relax and enjoyyyyy! rasa lapang tak payah fikir ape ape dah. tak sabar nak jalani hidup macam ular sawa!wakakakaka. tapi jangan nak berharap sangat. kat sini (rumah sewa), maybe boleh macam tu. kat rumah? NO WAY! nak try kena dengan puan ibu, cuba buat jadi ular sawa.

so sementara tak balik rumah, akan ku enjoy tengok movie sampai termuntah!muaahhahaha. HEAVENNNNNNNNN ;)

okay then. time to to swimming swimming swimming! happy holiday olls!lebiu! assalamualaikum :D

No comments: