Saturday, November 03, 2012

happy BORNday to me ;)

assalamualaikum 3 november 2012.
jyeahhh, today is my big day! yeayyy!!happy birthday to me!
i am now 21 years old! 2 more years to go to be called a graduated student! insyaallah :)
thanks everyone for all the wishes. may Allah bless us!

first of all, berinfinity kasih buat ibu tersayaaaang sebab dah melahirkan, mengasuh, melindung,menjaga,memberi kasih sayang dekat adik. i really don't know how to express it in a real way but what i really know is i love you so much! i really can't go through all the hard times and pain i ever had without u. thank you very much, ibu!



seriously, today is a very special day for me. as predicted, my housemates do suprised

me last night! thank you korang! aku sangaat tak terjangkau difikiran yang korang nak buat macam tu skali dekat aku. sangat terkejut, terharu and happy! nak tahu ape diorang buat?

around 11.55pm (2 nov 2012), mase aku tengah lepak makan, suddenly diorang datang dari belakang sambil nyanyi lagu Happy Birthday n pegang kek. tibe2, aku tak sempat nak mengucap, 'ketepekkkk!!' , telur ayam atas kepala! damnnnn! aku? terpaksa redha mengenangkan masa tu dekat tempat awam. then, ingatkan dah abis. tibe2, nahhhhhhhhh..pati sirap+isi telur disapu kat muka aku. urghhh, sangat face-mask!aku?masih redha. dalam hati "okay takpe. mesti dah takde lagi, tempat awam kot. xkan diorang nak buat teruk2"..n 'splashh!!' air pulak!aku dimandikan di khalayak ramai. puas!

dah tu xpela, we olls makan-makan kek kejap, minum-minum and balik rumah. AND AGAIN! air teh susu+salad buah+air busuk tah ape tah lagi+tepung! omaigoddd!sangat tak tau nak cakap macam mana. nak jerit, kawasan kejiranan. dh tu, yang last sekali, kne simbah air satu badan! nahhh, terus kesejukkan and rasa agak semput!hahaha.







i got a special present from someone.
really love it as i really need it now.


a purse!
thank you thank you thank you :)


whatever it is, korang memang osem!we quarreled a lot, but we build the friendship a loads! i love US! thank you!!! :D

"Let us be grateful to people who makes us happy, they are the charming gardeners who makes our soul blossom!"

be right back :)

4 comments:

missleana said...

wah, akhirnya dapat jugak purse cantik... xde la ko bising2 lagi pasal purse hitam ko tu ek..

btw, happy besday girl. :)

izzatizamburi :) said...

tu la..
alhamdulillah..hehehe :)

thanks na ^^

Anonymous said...

sukala tu dpt purse baru,,
btw, hepy besday..
may be blessed...
smoga bhgia dunia akhirat..^^

izzatizamburi :) said...

hihihi
sukelaaa :)
btw, thank you ^^