Friday, January 25, 2013

Power Rangers of Us :)

Assalamualaikum, salam sejahtera salam satu Malaysia.

dah dah, hari ni takmo mengumpat pasal budak baru.

hari ni nak post pasal hadiah yang aku, ehhhh! KAMI dapat sempena pointer meningkat frommmmmmmmmmm??

Ucu :)

nak tahu hadiah ape?
we olls dapat Power Rangers watch! muahahahaha :DD

here it is!


4 of us got the same watches n colours but another 2 of course la special sikit sebab 4 flat :D
but it's ok, we dont mind but happy with that!

thanks Ucu! semoga cu dimurahkan rezeki selaluuuuu :)

ouh before that, ucu ade bukak kedai spec baru kat Paya Keladi name Effaazam Eyecare. moh kite gegor kedai cu ramai ramai!
*promotte promote*

datang jangan tak datangggg! daaa ^^,



Wednesday, January 16, 2013

Budak Baru

assalamualaikum..

hye, nama saya izzati, nak lagi komesyel panggil Ozie. saya pelajar semester 5 program pismp tahun ini di tempat yang sama tapi suasana yang berbeza. Asrama, my new home. boringggg~ TAPI? jimattttt~ yeah, itu yang kita mahukan.

ha, cakap pasal budak baru, sem nie ade budak baru tapi bukan kelas aku masuk dalam batch nie. Selangor mari woiiii, muka bajet good good je, aku pun mula nak bangga. tapi bila makin hari dia buat perangai good good je, aku mula la tak nak mengaku statemate. muahahaha!

ouh okay abaikan, ekceli nak cite pasal life baru duduk kat asrama nie. ouhh best sangat. mane x nye, kitorang nie bayar sewa bilik tapi ibarat menywa satu blok!well, asrama ini kami yang punya!muahahaha..motip?

okay la penat nak type. yang pasti budak baru tu sangat erghhhhhhhhhhhhhhhhh.haha.ngumpat ngumpat.maaf.