Wednesday, January 16, 2013

Budak Baru

assalamualaikum..

hye, nama saya izzati, nak lagi komesyel panggil Ozie. saya pelajar semester 5 program pismp tahun ini di tempat yang sama tapi suasana yang berbeza. Asrama, my new home. boringggg~ TAPI? jimattttt~ yeah, itu yang kita mahukan.

ha, cakap pasal budak baru, sem nie ade budak baru tapi bukan kelas aku masuk dalam batch nie. Selangor mari woiiii, muka bajet good good je, aku pun mula nak bangga. tapi bila makin hari dia buat perangai good good je, aku mula la tak nak mengaku statemate. muahahaha!

ouh okay abaikan, ekceli nak cite pasal life baru duduk kat asrama nie. ouhh best sangat. mane x nye, kitorang nie bayar sewa bilik tapi ibarat menywa satu blok!well, asrama ini kami yang punya!muahahaha..motip?

okay la penat nak type. yang pasti budak baru tu sangat erghhhhhhhhhhhhhhhhh.haha.ngumpat ngumpat.maaf.

2 comments:

Cikgu Gemuk said...

Bagus je bdk baru tu ak tngok~ lagi nsem dari ak kot, tapi tinggi ak menangla..haha.

izzatizamburi :) said...

bagus la sangaaaat..
buat2 bagus je kot~
law btol bagus xde nk tdo smpai terbaring kat seat blkg mase kuliah..erkhh~

ang tu bkn je mng dari segi panjang, malah dari segi lebar jugaaaaa..hohoho peaceee! :D