Friday, March 14, 2014

Hectic life = student = NORMAL.

Assalamualaikum wbt u ollssss..

HIASAN

After a month, yeahh a month! barulah ada masa untuk bukak blog.
my writing skill is gone each day.
i need to think deeply before i write.
DEEPLY!

mungkin sebab aku jarang menulis blog so aku jadi kurang vocab.
well, tulis blog bukan macam tulis Rancangan Pengajaran Harian.
totally different.

so, sekarang memang tengah gempar isu kehilangan pesawat MH370.
walaupun sudah seminggu, tapi masih hangat.
kat mana mana pun orang duk cakap.
even di sekolah.
yang paling lucu bila year 2 students are talking about this issue too!
You Are TOO Cute To Talk About It, babies!seriously! ;)



gempar isu pesawat gempar lagi isu aku nak kena present prosposal Action Research next week!
phewwwwwwwwwwww!
Next week on Wednesday. it's my turn bebehhh!
aku sangat cuak. aku kurang confident. and i need someone to talk to.
but that someone dah tak boleh bagi moral support kat aku lagi macam dulu.
selepas aku terkejut hari tu, aku tekad tak nak contact dah.
mungkin tu cara Dia nak aku move on.
itu la beza. dulu dan sekarang.
dah kenapa aku masuk isu hati dan perasaan pulak ? LOL!

okay okay guys!
so please, pray for me, pray for MH370!
love you XD

No comments: