Saturday, November 15, 2014

Friendship. #part VII

Assalamualaikum wbt..

hye girlfriends!after a long time i didn't post any about us.
ohmyyy seriously how busy we are.

and today and now, another 6 days left for us to have our precious time in IPDA. i dont know, maybe i wont miss all of you.okay girlfriends, i'm lying. i'm gonna miss you all later.kenapa selangor dengan kedah jauh sangatttttttttttttttt!!!wuwuwuuwuwuuuuuu T_T

So, for now im going to post as much as possible any pictures of us together so that i wont get confused in the future. yelah kan, nanti yang kurus jadi gemok, yang gemok jadi kurus. Ooops!hahahha..









Seriously, siapa tak nangis woiii!!our bond is just so great!i cant describe it how precious you are to me.thanks Allah, u bring them into my life.v u all.hikkks!muahh ciked!haaa =P

*thanks adik2 IPDA yg berjaya siapkan 3D ART CORNER ni sebelum we olls habis belajar. ada la jugak port cantik nak cipta memory.hikssss!

Monday, November 03, 2014

My 23 yo birthday.

Assalamualaikum..
yeayyyy! anak Bonda Rafidah dan Ayahanda Zamburi dah mencapai tahap kematangan yang ideal! I am officially 23 today!alhamdulillah..

Tahun ni paling melampau. sebab aku sendiri terlupa birthday sendiri.masuk bilik lepas print assignments kat bilik member sampai jam 12:30 pagi on 3rd November 2014, tengok belambak wasap masuk sebab wish birthday.baru la teringat.haha melampau sangat.busy mengalahkan Perdana Menteri woi. Yang tak menahannye, kengkawan pun lupa. haaa kau hado?tapi takpe geng, aku tak marah pun. it's normal. dah tengah busy dengan Action Research segala bagai masa tu, memang tak la nak mengisahkan pasal hal orang lain kan?kihkih.

Tapi birthday tahun ini sangat bermakna. sebab ibu orang pertama yang wish. thanks ibu.ailebiuuuu ibu. muah muah.

And tahun ni, walaupun memasing sibuk, geng sempat lagi plan nak celebrate birthday. Yang specialnya sebab rumet saye cikgu shikin tuuu bagi Eiffel Tower kat saye taw..hikhik..and celebrate my birthday kat tasik.Walaupun terkantoi 2 minit sebelum surprise, i still appreciate it. thanks geng, shafik,afiq and abg mus.


lebiuuuu..tgu nnti i bagi gambaq Eiffel Tower hat betui punya naaa..




Cikgu Syu kiterr tak dapat join masa ni..ada hal katenye,,xpelaa..kau tetap dihatikuuu.. :D