Monday, June 15, 2015

My Big Day 2015 #Part 1

Assalamualaikum..alhamdulillah syukur akhirnya dah selesai dan berjaya menutup lembaran pengajian 5 tahun setengah sepanjang di IPDA..terlalu banyak kenangan suka dan duka nak dikongsi dengan semua tapi rasanya tak habis berblogging 3 hari 3 malam..huhu..

So sebagai preparation di hari tua, hari ni gua nak haplod siap-siap sekeping dua gambar gua konvo hari tu. Cukup lah buat tatapan anak cucu cicit gua nanti.Biar dorang sedar sikit genetik cute dorang tu turun dari gua.hakhak.

Bismillahirrahmanirrahim..


Masa nie baru je keluar dewan, tak jumpa puan ibu lagi..

Lepas puan ibu keluar dewan, terus peluk dan tak dapat tahan emosi.huhu..

Nasib tak banjir luar dewan tu. Perasaan tu susah nak cakap.Happy sangat sebab dah dapat bagi ibu sebuah hadiah segulung ijazah. And yang buat lagi berduyun air mata keluar bila teringat lagi seminggu aku akan fly ke Sarawak tu takpe lagi, yang beriye sedih sebab bulan puasa!Alahaiii hiba betul.



Lepas mood dah ok, apa lagi..sakan la bergambar..walaupun mata tu..nampak sangat kesan nangesssss.haha


Well well well. tu je la  gambar nak share buat masa nie.

Sebenarnya gua nak haplod pic gua pre konvo dulu supaya anak cucu cicit gua nanti dapat gambaran prosedur nak berkonvo, tapi belum dapat semua gambar. So niat murni gua yang tu, gua tangguhkan dulu. nanti gua hapdet My Big Day Part 2 okay? :D

Sunday, June 14, 2015

Alhamdulillah..penantian berakhir :)

Assalamualaikum chuollsssssssssssssssssssssss..

i hv something to share.hewhewhew




Syukur syukur alhamdulillah.. walaupun Sarawak, tetap bersyukur kerana ada kawan-kawan lain yang dah menunggu kat sana..sekarang ni hanya berdoa supaya dapat sekolah yang thorbaekkkkk!amin ya rabbal a'lamin... :)